Συχνές ερωτήσεις εφαρμογής βλεφαρίδων

Πονάει η τοποθέτηση βλεφαρίδων;

Φυσικά κ δεν πονάει. Ξαπλώνετε αναπαυτικά στο κρεβάτι και απολαμβάνετε 1.5 με 2 ώρες την παροχή μας.

Καταστρέφουν τις φυσικές βλεφαρίδες τα εξτένσιον;

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο από την Ιωσήπου Κωνσταντίνα και γνωρίζει όλα όσα πρέπει να ξέρει ο επαγγελματίας τεχνίτης τοποθέτησης βλεφαρίδων. Με τη σωστή λοιπόν τοποθέτηση και με τα πρώτης ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε σεβόμαστε απόλυτα την φυσική σας τρίχα.

Όμως όπως κάθε ξένο στον οργανισμό μας θα πρέπει να γίνεται με μέτρο και με προσοχή. Θα πρέπει και ο πελάτης να προσέχει και να τηρεί όλες τις οδηγίες που του δίνονται από τον επαγγελματία. Ετσι εμείς στους 6 μήνες προτείνουμε διακοπή για 2 μήνες και τοποθέτηση ειδικού serum.

Ο πελάτης θα πρέπει να πλένεται κάθε μέρα με τον αφρό που του προτείνουμε ή με οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό που να μην έχει λιπαρή ουσία. Ετσι λοιπόν σε συνεργασία με τον πελάτη δεν καταστρέφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες και όποια πελάτισσα έχει λεπτή τρίχα προτείνουμε πάντα κάτι πιο ελαφρύ για τη φυσική της τρίχα.

Πειραζει που φοράω φακούς επαφης;

Όχι δεν ενοχλεί εμάς στην τοποθετηση. Εάν όμως ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να τους αφαιρέσει για όσο διαρκεί η τοποθέτηση βλεφαριδων.

Από τι υλικό είναι;

Από εργοστασιακό μετάξι.

Μπορεί να πάθω αλλεργία;

Δεν μας έχει συμβεί σε πελάτισσα θέμα αλλεργίας και αυτό γιατί δεν ερχόμαστε σε επαφή με το δέρμα σας. Σε περίπτωση όμως που παρατηρήσετε οίδημα θα πρέπει αμέσως να καλέσετε προκειμένου να γίνει αφαίρεση με το ειδικό υγρό.

Μπορούν να αφαιρεθούν τα εξτένσιον;

Φυσικά μόνο με το ειδικό remover.

Τι προσέχουμε μετά την τοποθέτηση βλεφαρίδων;

  • Δεν βρέχουμε την περιοχή για 48 ώρες.
  • Δεν τοποθετούμε καμία λιπαρή ουσία όπως κρέμα πάνω στο βλέφαρο.
  • Πλενόμαστε με τον ειδικό αφρό ή με αφρό που δεν περιέχει γλυκερίνη.
  • Δεν τοποθετούμε mascara
  • Δεν χρησιμοποιούμε μανταλάκια καθαρισμού ή νερό διφασικό.

Κάθε πότε γίνεται η συντήρηση;

Κάθε 3.5 με 4 εβδομάδες.